Hey, ho, to the studio we go!


Premijera pjesme i videa Hey! Ho! To the Bottle I Go!

 

Vesela poskočica na riječi J.R.R. Tolkiena i melodiju Howarda Shorea koju najveći broj ljudi zna iz filma “Lord of the Rings”, u kojem hobiti Merry i Pippin na njezine taktove plešu po pivničkom stolu, stvara radosnu poruku koju želimo prenijeti i vama! Iako smo s radom na pjesmi započeli prošlo ljeto, njezin se izlazak približno poklapa s našim 4. rođendanom, pa je tako ovaj uradak CDS-ov rođendanski poklon –  publici.

Većim dijelom snimana u ROAD production studiju Roberta Kljajića i Andija Gala u Sloveniji, “Hey! Ho!” svoj je konačan oblik dobila u kućnoj radinosti našeg Filipa Horvata u Svetoj Mariji. Za vizualnu komponentu uratka zaslužna je studentica treće godine riječke Akademije primijenjenih umjetnosti Ivana Geček, s kojom smo već surađivali na prijašnjem spotu, Johnny I hardly knew ya. Hvala ti, Ivana, na predivnoj mašti i kreativnosti :)

Hey, ho

… no bilo je vremena i za opuštanje :)

Hvala i dečkima iz ROAD-a, ostalim suradnicima i podržavateljima, kao i našim fanovima. Želite li doživjeti Hey, Ho! i uživo, pridružite nam se na svirkama u Samoboru, Zagrebu, Prelogu…

Krenite i vi s nama do boce! Sláinte!

Vaš CDS