Kreativa u inkubatoru!

kreativa

Nemojte da vas zavaraju mediji; mi fakat nešto radimo! Prividna „neaktivnost“ na društvenim mrežama samo je znak, zatišje pred buru (ae reko štae?), da se nešto fino kuha (varivo od kelja?), da se zapravo priprema gozba (skoro ko Platonova), rapsodija za sva osjetila (može i u plavom?), švedski stol (iz Ikee naravno) na kojem će svatko (nadamo se) pronaći nešto za sebe (e, bude i francuske?).

Interdisciplinarnost, o kojoj se danas toliko govori, nosi u sebi jednu prikrivenu ideju; takvom interdisciplinarnom suradnjom ne samo da se stjeće tankoćutna osjetljivost za različitosti, razumijevanje drugih područja umjetnosti, znanosti, djelatnosti uopće, već se i približavamo jedni drugima kao ljudi, a „produkt“ dobiven tom interdisciplinarnom suradnjom nosi u sebi zbir onog najboljeg što možemo dati od sebe i udjeliti cjelini, jedan minijaturni kozmos! Ta i svaki je čovjek za sebe mali kozmos! Trudili smo se odreći se sebičnosti i samodostatnosti, uključiti u naše stvaranje i druge kreativce za kojima će javnost, iako ih možda još ne poznaje, toliko žudjeti. Tko su ti ljudi? Saznat ćete uskoro.

14707995_1071487462958822_1508080765352094093_o

Hm, dosta filozofiranja. Što sve možete očekivati narednih nekoliko mjeseci? Pa svakako možemo reći da će bit muzike. Dobre, naravno. Prošle dvije godine putovali smo, snimali u različitim studijima s različitim ljudima i opremom, stvarali, usavršavali se i zabavljali. Imamo još posla pred sobom, no nadamo se da će vam se dosadašnji plodovi svidjeti. Trudili smo se sve prikladno popratiti vizualijama (nadamo se da vas ni tu nećemo iznevjeriti). I naposljetku ćemo se potruditi da vas za vjernost i praćenje darujemo simboličnim poklončićima. Nećemo vam baš sve otkriti, zato načulite sva svoja osjetila i pratite nas!

Sláinte!

Vaš CDS