Tri su nam godine tek!


To Age! To Age! Why does one care?

As the wrinkles grow longer and gray graces your hair.

Life should be simple because when push comes to shove,

The only one counting is the good Lord above!

-„traditional Irish birthday blessing“

 

Nakon proslave nove 2017. godine, mi imamo i dodatni razlog za slavlje. Vrijeme leti, godine se zavlače pod kožu gotovo nečujno, promjene uočavamo tek kada se dobro pogledamo u zrcalo. Bore, ožiljci i rane kao podsjetnik na sadašnje dobrostanje, bodre nas i daju razlog za promišljanje vlastitih dobrih, ali i onih „malo manje dobrih“ poteza. Ipak, samo smo ljudi. Turbulentna 2016. godina donosila je svašta nešto, k’o more u zaljev, blago, ali i neočekivane stvari, predmete koje ponekad nismo znali „počistiti“ (a neke još uvijek ne znamo). Svašta se lomilo preko naših leđa, no to nikako  nije razlog odustajanja.

U retrospektivi gledamo i s radošću se prisjećamo lijepih trenutaka,posebice „mini turneje“ uoči svetog Patrika. Nezaboravni trenuci s dragim ljudima, benigne prepirke, upoznavanje novih zanimljivih ljudova, izlet u inostranstvo, yeah, road trippin’ baby, Kalodont na jastucima… i nevermore, nevermore (gavran, a ne pijanac).

Svakako bismo zahvalili svim dragim ljudima koji su nas na bilo koji čudnovat način pratili, koji su nas bilo idejno, prehrambeno, tonski, vizualno ili auditivno podupirali kroz posljednje tri godine i kojih se vrlo rado prisjećamo i ponovno zovemo u naše okrilje na „pivu ili dve“.

I za kraj, dragi čitatelji, pratitelji, slušatelji, podupiratelji, pozdravljamo vas u slavljeničkoj atmosferi i najavljujemo sljedeći dopis uoči svetog Patrika, a do onda – što god da se dogodilo – niš za zameriti!

 

Sláinte!

Vaš CDS